Bij Centrum De Gouden Driehoek verhuren wij 5 ruimtes die volledig zijn ingericht om er te werken als zzp’er of als (holistisch) therapeut.  Er is gelet op een prettige sfeer en met de aankleding is rekening gehouden met de diverse edelstenen. Het hele complex straalt rust uit en is aangekleed met kunst, in de vorm van schilderijen en objecten.  Momenteel hangt en staat er kunst van Diane Boerrigter

Huren is  mogelijk vanaf € 85,- voor vier of vijf dagdelen per maand.
Hoe meer dagdelen hoe goedkoper.
Voor speciale wensen of eenmalig gebruik: prijzen in overleg

Rozenkwarts

De ruimte Rozenkwarts is een prachtige kamer van 35m2 met veel ramen waardoor er veel lichtinval is. De ruimte is voorzien van een bureau, stoelen, keukenblok met waterkoker en heeft een zachte energie om in te werken.

Deze ruimte wordt voor vast verhuurd op dit moment.

Amethist

Ruimte Amethist is een ruimte van 25m2 en kijkt uit op een grasveldje. De ruimte is standaard voorzien van een bureau en stoelen en optioneel een massagetafel.

Deze ruimte wordt voor vast verhuurd op dit moment.

Bergkristal

Bergkristal is een ruimte van 12m2. Deze ruimte is compact en ideaal om kantoorwerk te doen of voor ondernemers die alleen gesprekken voeren met klanten. De ruimte is standaard voorzien van een bureautje en twee stoelen.

Deze ruimte is nog beschikbaar voor een vast verhuurder

Avanturijn

Aventurijn is een ruimte van 12m2. De ruimte is compact met daglicht en heel geschikt voor een of twee personen. De ruimte is standaard voorzien van een bureautje en stoelen.

Deze ruimte is beschikbaar in dagdelen. 

Son Academy

Ruimte Son Academy is ingericht als massageruimte en opleidingsruimte voor (aankomend) masseurs. De ruimte is heel geschikt om met een groep te werken, workshops te geven of te vergaderen. Standaard is deze ruimte voorzien van 6 massagetafels, een grote tafel (deelbaar in meerdere tafels) met 12 stoelen en een kleine keuken.

Deze ruimte is beschikbaar in dagdelen.