Deelnemers van
Centrum De Gouden Driehoek

Besna Son

Centrum de Gouden Driehoek is een initiatief van Besna Son, natuurgeneeskundig therapeut.
In het centrum heeft zij gevestigd haar natuurgeneeskundige praktijk Sonergie en Son Academy, een erkende opleider in Lichaamstherapie


Martine Hulsink 

In 2016 was ik deelnemer van een weekend in persoonlijk ontwikkeling. Hier startte voor mij de reis, naar wat nu Heel is geworden. Ik kwam daar voor het eerst mijn angst tegen en ontving een massage van een holistisch masseur waardoor ik mocht voelen dat ik goed ben zoals ik ben. Op zoek naar een holistisch masseur bij mij in de buurt, stuitte ik op de opleiding van Positive Touch.

Volg je hart, gebruik je handen en intuïtie!

Deze drie spreuken kruisten steeds mijn pad. Een pad welke een andere wending kreeg, doordat ik steeds meer naar mijzelf kon luisteren. En bovenal doordat ik steeds meer kon gaan voelen. Jaren was ik werkzaam als (kinder)verpleegkundige, om er in verschillende settings steeds weer achter te komen dat ik goed ben in wat ik doe, maar dat dit ten koste gaat van mijzelf.

In 2017 werd mijn hart definitief getrokken naar de opleiding tot integraal masseur bij Positive Touch en ben ik mijn intuïtie achterna gegaan. Ik kwam erachter dat ik energie krijg van het geven van massages. Na het behalen van mijn diploma(2018) ben ik doorgegaan met het holistisch jaar, welke ik in 2019 heb afgerond.

Liefde voor jezelf voelen!

Ik ben liefde voor mezelf gaan voelen en wil deze graag met Heel mijn hart delen met jou.

Ga je me op reis?

Ik ga graag samen met jou de uitdaging aan, op zoek naar de antwoorden in jou.

Neem contact met mij op via 06 245 30 337 of info@praktijk-heel.nl

Voor meer informatie kijk op www.praktijk-heel.nlDeanne Klein Robbenhaar

Ik werk als projectondersteuner bij de Regio Twente, waar we de inkoop en contractmanagement van jeugdhulp en wmo-zorg organiseren.  

Ik ben al jaren geleden met massage in aanraking gekomen en kreeg steeds vaker het gevoel dat ik er meer mee wilde gaan doen. Ik heb een aantal workshops gevolgd maar merkte dat ik behoefte had aan  meer verdieping. Dat resulteerde in de opleiding all round masseur die ik momenteel met veel plezier volg bij Son Acadamy.

 

Het is fijn om een massage te ontvangen maar zeker zo leuk om te geven! Het geeft mij voldoening om te zien als mensen merken wat een massage met hen doet.  Het maakt je namelijk meer bewust van je lichaam, je wordt even uit je hoofd gehaald en zakt wat meer in je lichaam zodat je weer ontspannen en energiek verder kunt.  Tot ziens voor een ontspannen massage!

 

Tel:06-54754311

Email:deanne@kleinrobbenhaar.nl