Deelnemers van
Centrum De Gouden Driehoek

Besna Son


Centrum de Gouden Driehoek is een initiatief van Besna Son, natuurgeneeskundig therapeut.
In het centrum heeft zij gevestigd haar natuurgeneeskundige praktijk Sonergie en Son Academy, een erkende opleider in Lichaamstherapie

Juni 2019 ben ik afgestudeerd als Natuurgeneeskundig Therapeut op de HvNA in Arnhem. Ik zet inmiddels disciplines als Fytotherapie, Bach Bloesemtherapie, Voeding en Lichaamstherapie succesvol in om cliënten op een natuurlijke wijze op weg te helpen naar meer gezondheid.

  

Mijn cliënten behandel ik met integriteit. Ook luister ik naar hun wensen en suggesties. Ik vind het belangrijk dat iedereen met een goed gevoel de praktijk verlaat. 

Je bent van harte welkom bij Sonergie en Son Academy.

www.sonergie.nl


Deanne Klein Robbenhaar

Ik werk als projectondersteuner bij de Regio Twente, waar we de inkoop en contractmanagement van jeugdhulp en wmo-zorg organiseren.  Ik ben al jaren geleden met massage in aanraking gekomen en kreeg steeds vaker het gevoel dat ik er meer mee wilde gaan doen. Ik heb een aantal workshops gevolgd maar merkte dat ik behoefte had aan  meer verdieping. Dat resulteerde in de opleiding all round masseur die ik momenteel met veel plezier volg bij Son Acadamy. Het is fijn om een massage te ontvangen maar zeker zo leuk om te geven! Het geeft mij voldoening om te zien als mensen merken wat een massage met hen doet.  Het maakt je namelijk meer bewust van je lichaam, je wordt even uit je hoofd gehaald en zakt wat meer in je lichaam zodat je weer ontspannen en energiek verder kunt.  Tot ziens voor een ontspannen massage!

 

Tel:06-54754311

Email:[email protected]
www.rilassare.nl


Mandy Wolfs


Mijn naam is Mandy en ben de trotse eigenaar van Mandy's Massages. Persoonlijke ontwikkeling is de rode draad in mijn leven. Doordat ik ben gaan voelen waar mijn hart ligt, bleek dat het geven van massages een tweede natuur is. De opleiding tot allround masseur heb ik gevolgd bij Son Academy. Mijn streven is om mensen te laten ervaren hoe goed een massage is voor het fysieke mentale gestel. Door mijn achtergrond als verpleegkundige kan ik mijn expertise inzetten en merk ik dat het masseren en de gevoerde gesprekken een perfecte combinatie zijn om iemand tot zichzelf te laten komen.  Ik nodig je van harte uit om zelf te ervaren wat mijn massages met je doen, 


Voor meer informatie kan je me volgen op Instagram en Facebook onder de naam mandysmassages 


Voor tarieven en meer ga naar www.mandysmassages.nl


Direct een afspraak maken, bel of app naar 06-53865168 


Naoual Adahchour

Mijn naam is Naoual Adahchour (Noelle), ik ben Yin yoga docent en energetisch acupuncturist.   

Om je meer rust en ruimte te geven in jouw lichaam en geest, help ik je graag bij het doorbreken van oude patronen en het verzachten van opgeslagen emoties. 

Ik help je graag zodat je flexibel gezond oud kunt worden.

 

Tijdens mijn behandelingen werk ik met de 5 Elementen Acupunctuur om lichaam en geest te ondersteunen in wat we het beste kunnen: helen. 

 

​Ik ontmoet je waar je ook mag zijn tijdens jouw reis. 

Het kan lijken op een voortdurende intensieve behandeling, bedoeld om een ​​ernstige aandoening te helpen oplossen. Maar het kan ook gewoon een simpele "afstelling" zijn zo nu en dan. 

 

Ik ben gespecialiseerd in het werken met en oplossen van chronische aandoeningen van allerlei aard, trauma en pijn. Mijn werk is zacht en legt de nadruk op luisteren en ondersteuning. Iedereen is welkom in mijn praktijk. Om mijn klanten te helpen werk ik vanuit meerdere niveaus en invalshoeken:

 

Door acupunctuur passen we de stroom van subtiele energie in het lichaam aan. We helpen het lichaam herinneren aan zijn eigen inherente vermogen tot welzijn en balans. Door middel van kruiden en voeding creëren we een dagelijks regime ter ondersteuning van de voortdurende ontplooiing van uw vitaliteit. Met behulp van  van geluidsgenezing en lichaamswerk creëren we diepe meditatieve staten waarin het lichaam oude pijn en trauma kan verwerken.

 

Ik heet je van harte welkom voor een proefles Yin Yoga of een energetische behandeling.

tel: 06 - 87439390
email: [email protected]