Deelnemers van
Centrum De Gouden Driehoek

Besna Son


Centrum de Gouden Driehoek is een initiatief van Besna Son, natuurgeneeskundig therapeut.
In het centrum heeft zij gevestigd haar natuurgeneeskundige praktijk Sonergie en Son Academy, een erkende opleider in Lichaamstherapie

Juni 2019 ben ik afgestudeerd als Natuurgeneeskundig Therapeut op de HvNA in Arnhem. Ik zet inmiddels disciplines als Fytotherapie, Bach Bloesemtherapie, Voeding en Lichaamstherapie succesvol in om cliƫnten op een natuurlijke wijze op weg te helpen naar meer gezondheid.

  

Mijn clienten behandel ik met integriteit. Ook luister ik naar hun wensen en suggesties. Ik vind het belangrijk dat iedereen met een goed gevoel de praktijk verlaat. 

Je bent van harte welkom bij Sonergie en Son Academy.

www.sonergie.nl


Deanne Klein Robbenhaar

Ik werk als projectondersteuner bij de Regio Twente, waar we de inkoop en contractmanagement van jeugdhulp en wmo-zorg organiseren.  

Ik ben al jaren geleden met massage in aanraking gekomen en kreeg steeds vaker het gevoel dat ik er meer mee wilde gaan doen. Ik heb een aantal workshops gevolgd maar merkte dat ik behoefte had aan  meer verdieping. Dat resulteerde in de opleiding all round masseur die ik momenteel met veel plezier volg bij Son Acadamy.

 

Het is fijn om een massage te ontvangen maar zeker zo leuk om te geven! Het geeft mij voldoening om te zien als mensen merken wat een massage met hen doet.  Het maakt je namelijk meer bewust van je lichaam, je wordt even uit je hoofd gehaald en zakt wat meer in je lichaam zodat je weer ontspannen en energiek verder kunt.  Tot ziens voor een ontspannen massage!

 

Tel:06-54754311

Email:deanne@kleinrobbenhaar.nl


Lieke Zengerink


Vanuit mijn persoonlijke proces in authenticiteit en bewustwording groeide een passie in het kijken naar de mens door de lens van mijn camera. Voor mij is fotografie een middel om in de mens te kijken en iets te vangen wat gaat over wie je werkelijk bent. Ik verzorg workshops die je met creativiteit jezelf en je gevoel leren uiten, ik werk 1 op 1 aan zichtbaar zijn in authenticiteit, en ik verzorg concepten op maat voor bedrijven en reportages met diepgang en bezieling. Werken vanuit verbinding is voor mij het belangrijkste, daarvan gaat de inspiratie stromen en kan ik vanuit die diepere laag iets doen. Ik laat me inspireren door de gevoelswereld van de mens, en fascineer me over hoe het mens zijn voor jou werkt. Ik maak zichtbaar wat zich van binnen afspeelt, en speel met de wereld van energie. Wees welkom voor een ontmoeting of kennismaking, ik ontmoet je graag.
Veel liefs, Lieke.

www.authentique.nu