Deelnemers van
Centrum De Gouden Driehoek

Besna Son

Centrum de Gouden Driehoek is een initiatief van Besna Son, natuurgeneeskundig therapeut.
In het centrum heeft zij gevestigd haar natuurgeneeskundige praktijk Sonergie en Son Academy, een erkende opleider in Lichaamstherapie


Richard Houweling

Mijn naam is Richard Houweling, ik ben getrouwd, ik heb een dochter en een zoon en ben beroepsmilitair. Mijn hobby’s zijn mijn gezin, hardlopen en krachttraining, computers en klussen rond het huis.
Maar het liefst ben ik aan het masseren. Het is een pure manier van geven en ik heb mijn hart erin verloren. Ik ben bijna door het eerste jaar heen bij Son Academy en zou graag mijn opgedane vaardigheden willen blijven uitvoeren. Hierna ben ik van plan verder te studeren bij Son Academy om nog meer te weten te komen over de wereld van massage.
Met mijn massages, wil ik u graag uitnodigen om te voelen hoe het met u gaat of om even niets te hoeven. Om op te laden of om te ontspannen. Om te genieten of juist om pijnlijke spieren aandacht te geven. Kom ervaren wat een massage voor u kan betekenen!

 

Tel: 0049-15228810314
Email: richardhouweling@gmail.com


Deanne Klein Robbenhaar

Ik werk als projectondersteuner bij de Regio Twente, waar we de inkoop en contractmanagement van jeugdhulp en wmo-zorg organiseren.  

Ik ben al jaren geleden met massage in aanraking gekomen en kreeg steeds vaker het gevoel dat ik er meer mee wilde gaan doen. Ik heb een aantal workshops gevolgd maar merkte dat ik behoefte had aan  meer verdieping. Dat resulteerde in de opleiding all round masseur die ik momenteel met veel plezier volg bij Son Acadamy.

 

Het is fijn om een massage te ontvangen maar zeker zo leuk om te geven! Het geeft mij voldoening om te zien als mensen merken wat een massage met hen doet.  Het maakt je namelijk meer bewust van je lichaam, je wordt even uit je hoofd gehaald en zakt wat meer in je lichaam zodat je weer ontspannen en energiek verder kunt.  Tot ziens voor een ontspannen massage!

 

Tel:06-54754311

Email:deanne@kleinrobbenhaar.nl


Gerda Zwiers

Voetreflextherapie
Met trots mag ik zeggen dat ik hoor bij het team van de Gouden Driehoek. Ik ben Gerda
Zwiers voetreflextherapeut, leefstijl coach en natuurgeneeskundig therapeut.
Voetreflextherapie is geschikt voor iedereen, man en vrouw, jong en oud. Zowel acute als
chronische klachten kunnen verbetert of verholpen worden. Denk hierbij aan:
- hoofdpijn en migraine
- stress
- vermoeidheid
- spijsverteringsklachten
Bent u aanvullend verzekert, dan kunt u deze rekening declareren bij uw zorgverzekeraar. Bij
een aanvullende verzekering gaat het niet af van uw eigen bijdrage.
Op woensdagavond van 18.00 tot en met 22.00 kunt u gebruik maken van mijn diensten.